OFF: Produce 101 2. évad


Source: Kpopmap




Bélának és kedves csapatának köszönhetően idén már mi is élvezhetjük az Mnet siker showműsorát, a Produce 101-t, amiben mi leszünk a zsűri és mi  101 cuki mosolygós fiú gyakornokból választhatjuk ki a 11 legjobbat, akik majd egy évig boldogítanak minket dalaikkal - mint a tavalyi évben, az első évadban alakult I.O.I. s bár a csapatot már mindenki a szívébe zárta, sajnos az új évad közeledtével ők is feloszlottak. A múlt hónapban a Downpour című balladájukkal búcsúztak tőlünk, amelynek klipjére előzetesként is tekinthetünk. 


Biztos vagyok benne, hogy ha követjük a műsort, mi is hasonló boldog, nevetős, mosolygós és megható pillanatokat fogunk átélni! 
És hogy tudjuk mi vár ránk hamarosan, megérkezett az első fellépése a sok szépfiúnak és már is elkápráztattak minket tehetségükkel az MNet zenei műsorában, ahol a tavalyról is ismert (azért némileg változtatott) Pick me-t adták elő! De még hogy!


Nektek van már kedvencetek? Bár az első epizód még adásba sem került, már szivárognak az információk a versenyzőkről és persze pár napja hivatalosan a nyilvánosság előtt is megjelentek!


Source:Allkpop

Source: Allkpop
Mind ismerjük már a koreai médiát, tuti, hogy az első adás időpontjáig - ami április 7. - az összes körmünket le fogjuk rágni! 

És hát hogyne lenne nekem már is kedvencem Samuel személyében!? Én már most imádom!
Source: Soompi

Megjegyzések